Ъпсурт и Rudi, Duli, Muden I Kukusheff разтърсват сцената на

...
Ъпсурт и Rudi, Duli, Muden I Kukusheff разтърсват сцената на
Коментари Харесай

Ъпсурт ще превземе фестивала на храната

" Ъпсурт " и Rudi, Duli, Muden I Kukusheff раздрусват сцената на фестивала на храната. Мood for food Street Fest ще превземе Малката основна (ул. " Райко Даскалов " ) в Пловдив от 20 до 22 септември.

Понеже за вкусната храна, за същинското наслаждение от нея и цялостната приятност на сетивата е нужна и доста значима вълшебна съставна част - хубавата музика. Затова в петък сцената на събитието ще бъде открита от един от най-любимите български квартети - Rudi, Duli, Muden I Kukusheff. А момчетата от " Ъпсурт " ще изненадат публиката с обичани части в събота. Много музика, танци и положително въодушевление чакат посетителите в двете вечери на фестивала.

Програмата също по този начин ще включва редица забавни интензивности, на които да се насладят посетителите сред храненията. Детски ъгъл със занимания, ескейп стая, че дори и mindhub за роботика ще чакат всички малчугани. За огромните пък опциите за забавление в последните летни дни са безкрайни - изобразяване с брашно, направа на мандали от прежда, както и на красиви лотоси са единствено част от програмата на тридневната демонстрация.

Любителите на здравословния метод на живот ще могат да се научат по какъв начин да подготвят необикновено вкусно и засищащо смути, сурови бонбони, както и изкушаващи закуски с гранола.

https://moodforfood.bg/.

https://www.youtube.com/watch?v=ounSSssQd_E
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР