Априлското събитие на целогодишния проект на hOUR SPACE с разговори

...
Априлското събитие на целогодишния проект на hOUR SPACE с разговори
Коментари Харесай

Темата за “Общността” на фокус в четвъртото издание от проекта “Психотерапията е за всеки”

Априлското събитие на целогодишния план на hOUR SPACE с диалози за публичните настройки, груповата динамичност и прочувствената просветеност

hOUR SPACE, ул. Иван Вазов 38, гр. София, 13 април (петък), 19:00ч. .

hOUR SPACE провежда четвъртото събитие от целогодишния план “Психотерапията е за всеки”, който има за цел да разпространява психотерапията и изгодите от нея, и да потвърди, че психическото здраве е не по-малко значимо от физическото.

Темата на месец април е “Общността”, която е обвързана с логика на психиката на организацията, групова динамичност, удобно другарство, прочувствена просветеност и евентуални благоприятни условия на мозъка.Лекторите, които ще вземат присъединяване и ще споделят опита си са експерти от разнообразни сфери.

 Владислав Дамянов е сугестопедагог и извънучебен обучител в общности от разнообразни страни, култури, етноси, вероизповедания, мигранти и бежанци. Той ще опише за връзката като съществена движеща мощ на живота и за въздействието на публичната настройка в тематиката “Седемте детайла в новата просвета на общуване”.

 Десислава Лашкова е гещалт психотерапевт и има богат опит с организации в региона на човешки запаси, ръководство на хора и коучинг. За намиране на персоналния смисъл, вярвания и съновници, ще приказва в тематиката “Суеверия, боязън и контрол”.

 Слави Стоев е съветник организационно развиване. Той е един от създателите и съучастник в InManagement. От професионализма си ще показа в тематиката “Бизнес вложения в автономността на служителите”.

 Павел Кунчев e съосновател и шеф на TimeHeroes. Съосновател е на интернационалната организация за обществено ангажирано изкуство Fine Acts.

 Ния Кирякова е планов управител на TimeHeroes. Двамата с Павел ще опишат за „ Неочакваните изгоди на доброволчеството”.

 Катя Георгиева е теляк, основател на плана " Докосни с положително ", запалянко и благополучен човек. Ще чуем тематиката “Къде се крие щастието?”, в която ще акцентира на осъзнатата признателност и силата на фокуса.

 Руслан Тодоров е country manager за България на интернационална компания, от сферата на подбора на личен състав с 10 годишен опит. В тематиката “Голямата акула и фирменият терапевт” ще приказва за гещалт правила и потребността от терапевт в огромните компании.

Всяко събитие от плана “Психотерапията е за всеки” има вход, средствата от който ще бъдат за подкрепяне на разнообразни сдружения, фондации и неправителствени организации определени по отношение на месечната тема, в чиято активност hOUR SPACE припознава задачите си за помощ.

Приходите от събитието през април ще бъдат дарени на TimeHeroes, безвъзмездна платформа, която оказва помощ на стотици дела да намират своите доброволци. Те имат повече от 1400 дела, доста от които работят в посока личностно развиване и психическо здраве, гражданско общество, обществено предприемачество, поддръжка на хора в потребност, занимания за деца и възрастни в бежански лагери и доста други.

Местата са лимитирани и билети се продават онлайн в EpayGo. За тези, които имат предпочитание да поддържат идеята, само че нямат опция да участват, могат да си закупят билет-дарение без наличие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР