Април винаги е белязан от Великденските празници, които тази година

...
Април винаги е белязан от Великденските празници, които тази година
Коментари Харесай

Лора и Стоян се завръщат с много нови рецепти и настроение

Април постоянно е белязан от Великденските празници, които тази година ще са в средата на месеца. Но този април ще имаме и още един мотив да се отдадем на кулинарни опити.

Това е новия седми сезон на  " Бон Апети ". В него Лора и Стоян още веднъж ще са заредени с познатото ни положително и приповдигнато въодушевление и ще ни демонстрират забавни предписания, нови вкусове, потребни препоръки, както и готварски техники.

В новия сезон на предаването рецептите ще бъдат въодушевени значително от традициите на балканските нации. Хем познати, хем разнообразни, хем доста близки и в същото време разнородни.
 Снимка 613975

Лора и Стоян ще отделят внимание и на ястия от българската кухня, както и на остарели фамилни предписания и позабравени усети, които желаят да бъдат непокътнати.

Във всеки един от 20-те епизода двамата ще показват по три ястия, които не е наложително да бъдат съчетани като меню, само че следват точно тази логичност. Първата е салата, предястие или чорба. Втората рецепта е за главно, а третата за десерт или някое тестено прелъщение.
 Снимка 613974

И в този сезон, с цел да са оптимално потребни, ще съчетават предписания за най-различни мотиви и случаи. От аламинути, с които да спасим вечерята след тежък ден, само че по-специални ястия за мотиви и събирания с другари. Седми сезон на " Бон Апети " започва от 24 април и ще се излъчва от понеделник до петък в 11:30 ч. по 24Kitchen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР