Април идва с мокър сняг. Температурите ще подскачат с 15

...
Април идва с мокър сняг. Температурите ще подскачат с 15
Коментари Харесай

Април идва с мокър сняг

Април идва с влажен сняг. Температурите ще подскачат с 15 градуса разлика. В идващите дни в Западна България ще паднат значителни мокри пролетни снеговалежи, написа standartnews.com.

Седмицата стартира със относително слънчево време с раздрана облачност и високи температури. Превалявания – слаби в следобедните часове ще има на изолирани места в Централна и Източна България. Термометрите в най-топлата част на денонощието ще демонстрират сред 17 и 22 градуса. Най-топло ще е в Пиринско.

Във вторник обаче от север-северозапад ще стартира нахлуването на леден въздух от полярните ширини, с който зимата ще се върне за няколко дни. След обяд ще завали първо дъжд в западната половина на страната. С рухването на температурите във вторник през нощта и в сряда вятърът ще се усили със студени северни пориви. Дъждът ще премине в тежък, влажен сняг, който в избрани моменти ще е натоварен. Снежната завивка в обособени региони в западната половина на страната ще доближи 10-15 сантиметра, в планините – над 20-30 см с вероятни снегонавявания и преспи.

Валежите от дъжд и сняг ще продължат и в четвъртък с наклонност от север на юг да понижават и да стопират. До вечерта и облачността от северозапад ще се раздра. В петък глътка пролетен въздух с повече слънце и високи температури в Северна България, заяви Нова тв.

Почивните дни ще са под въздействието на следващ средиземноморски циклон с център, преминаващ южно от нас. Температурите ще паднат с няколко градуса, вятърът ще се усили, ще има и превалявания, в равнинната част на страната от дъжд.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР