Април идва различен, но и вълнуващ по отношение на любовта

...
Април идва различен, но и вълнуващ по отношение на любовта
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за април

Април идва друг, само че и трогателен във връзка с любовта за някои представители на зодиака. Ще търсим своята сродна душа, ще премисляме своите потребности във връзката. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Месецът ще бъде удобен за тези, които интензивно търсят своята половинка и сродна душа. Звездите ви поучават да обръщате колкото е допустимо повече внимание на хора, които са в близкото ви обграждане. Бъдете общителни, положителни, с цел да ви виждат. Възможно е да стартирате нови взаимоотношения, които да се развият в дълготрайна връзка. Ако към този момент имате сътрудник, пробвайте се да му отделяте повече внимание и бъдете откровени в диалозите си с него.

Телец

През април, представителите на зодията, несъмнено ще имат потребност да се раздвижат, да създадат нещо ново за себе си. И тъкмо по този метод може да срещнат своята половинка. Въпреки това, звездите ви поучават да се водите от разсъдъка, а не от възприятията. Страстните и бързо разрастващите се взаимоотношения, може да се окажат нетрайни. Обвързаните Телци могат да имат един паметен месец, в случай че не не помнят да бъдат по-отдадени и изобретателни в любовта. Възползвайте се от позитивните трептения.
Близнаци

През април, обвързаните Близнаци ще е значимо да обръщат повече внимание на ежедневната връзка с обичания човек. Възможно е да има лека рецесия във вашите персонални връзки и единствено навременното внимание към протичащото се, ще ви помогне да избегнете съществени спорове. Споделете възприятията си с обичания човек, само че не забравяйте да се поинтересувате и от неговите. Изобщо, имате положителни предпоставки да говорите за доста неща, не пропускайте тези моменти. Необвързаните ще усетят, че моментът за основаването на съществени взаимоотношения е пристигнал. Перспективи няма да ви липсват, тъй че следвайте събитията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР