Април е един от най-подходящите месеци за влюбване. Всеки от

...
Април е един от най-подходящите месеци за влюбване. Всеки от
Коментари Харесай

3-те зодии, които ще открият ЛЮБОВТА през АПРИЛ

Април е един от най-подходящите месеци за влюбване. Всеки от нас има късмет да откри своята половинка, в случай че отвори сърцето си за това. Този месец за 3 от зодиите е доста по-вероятно да открият своя човек и да се влюбят бясно.
Овен
Няма да усетите по кое време някой ви завърти главата и ще се окажете влюбени още в средата на месеца. Не позволявайте на нищо и никой да ви разубеждава, че индивидът, който сте срещнали не е за вас. В реалност това може да се разбере единствено с времето, а на вас ви е отредено доста време дружно. Човекът, който ще срещнете, ще се окаже доста покрай вашите разбирания за живота и бързо ще си допаднете. Времето дружно ще ви се коства прекомерно малко и за това в идващите няколко месеца е доста евентуално и да заживеете под един покрив. Казват, че хубавите неща ставали постепенно, само че ние споделяме, че за същинските не се чака.
Везни
Човек, който към този момент сте стрещали в предишното, ще се завърне в нова светлина. Годините трансформират хората, полезностите и усещанията им за света. Преди това нещата не са се получили, тъй като сте се срещнали в неверното време. А за любовта най-съществен е точният миг. Ще се изненадате какъв брой доста нови обстоятелства ще откриете в индивида от предишното си и ще разберете, че в действителност имате доста повече общи неща, в сравнение с сте предполагали. Ще водите дълги диалози до късно през нощта и ще се преоткривате един-друг. Очаква ви нещо в действителност незабравимо и от вас зависи какъв брой време ще продължи. Най-голямата спънка може да се окаже несигурността в самите вас и би трябвало да се справите с това. Този човек ще ви помогне!
Водолей
Този месец за вас ще се окаже най-голямото чудо, което в миналото ви се е случвало. Изведнъж пред вас ще застане човек, който ще ви накара да се смеете от сърце и да забравите самотата, която постоянно е била покрай вас. Ще видите по какъв начин човек може да се влюби за дни и да заобича за малко време. Ще се почувствате същински щастливи, тъй като за първи път от доста време насам ще изживеете обич, чиста по детски и вълнуваща като по филмите. Любопитното е, че романсът ще стартира в един от трите последни дни на месеца. Почакайте още мъничко!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР