апрежение на "Позитано" 20 в централата на БСП. Опозицията тази

...
апрежение на "Позитано" 20 в централата на БСП. Опозицията тази
Коментари Харесай

Напрежение на "Позитано" 20: Опозицията свика Национален съвет без Нинова

апрежение на "Позитано " 20 в централата на Българска социалистическа партия. Опозицията тази заран свика Национален съвет, макар безапелационното противоречие на управлението на партията, осведоми

Предстои да се разбере дали ще се съберат нужните 93-ма души. За това е належащо наличието на още един член на партията, както и да има нужния кворум.

На влизане част от социалистите обявиха, че задачата на днешното събиране е да се изготви позиция по предложенията на ГЕРБ за нова конституция и Велико народно събрание.

На "Позитано " 20 обаче не пристигна Корнелия Нинова, а от пресцентъра на партията обявиха, че публична позиция от управлението към този момент няма да има.

"Всеки, който неодобрява или отсъства, неодобрява Българска социалистическа партия. Позиция на партия за тази случка на Борисов, за привикване на Велико народно събрание и нова конституция. Ако някой няма да се преценява и ще нарушава устава, той няма място в редиците на управлението. Това е тежко компрометиране на тясното управление, което е посочено от Нинова ", счита Красимир Янков.

"Необяснимо е за какво близо 3 месеца в обстановка, когато цялата страна ври и кипи, изпълнителното бюро отхвърля да свика Народното събрание на Българска социалистическа партия. И за това се постанова националния съвет да се самоорганизира. България няма потребност от Велико национално заседание, Конституцията ни е добра ", безапелационен бе Сергей Станишев.

На "Позитано " 20 необятно се разяснява тематиката за избор на нов ръководител на партията. Според част от социалистите се вършат опити процедурата да бъде опорочена.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР