APRA Porter Novelli Balkans Communication Group ще продължи да се

...
APRA Porter Novelli Balkans Communication Group ще продължи да се
Коментари Харесай

Нестле България отново избра АPRA Porter Noveli за свой партньор в комуникациите

APRA Porter Novelli Balkans Communication Group ще продължи да се грижи за корпоративните връзки на Нестле България до края на 2019 година Агенцията беше определена след извършения в продължение на 3 месеца конкурс и по този начин ще сложи самобитен връх на дългогодишно партньорството с най-голямата компания за храни и питиета в България.

„ Съвместното ни партньорство с Нестле България стартира през 2001 година Много сме горди, че към този момент 16 години можем да работим за клиент от подобен мащаб. Имаме страховит екип с опит и експертиза, които нямат аналог измежду съперниците ни. Имаме страховит клиент с извънредно високо равнище на професионализъм и съществени условия. Със сигурност това са основите на нашето сполучливо партньорство, само че също по този начин е несъмнено, че в идващите 2 години би трябвало да можем да отговорим на провокациите на променената и непрестанно разрастващата се информационна среда, в която работим дружно с Нестле България ”, съобщи притежателят и шеф на APRA Porter Novelli Balkans Communication Group Томислав Цолов.

През годините организацията осъществя редица планове както в областта на корпоративните връзки, по този начин и за обособени марки на Нестле България. Кампаниите печелят доста влиятелни награди, измежду които BAPRA Bright Awards, SABRE Awards, Stevie Awards, PR Platinum Awards и още доста интернационалните оценки.

APRA Porter Novelli е учредена през 1994 година През 2012 година организацията открива първите си офиси зад граница, а през 2015 година сплотява всичките си филиали в APRA Porter Novelli Balkans Communication Group, която включва България, Сърбия, Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Черна гора.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР