Apple Watch се превърна в най-продавания часовник на планетата и

...
Apple Watch се превърна в най-продавания часовник на планетата и
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Apple Watch Series 5


Apple Watch се трансформира в най-продавания часовник на планетата и има много аргументи за този му триумф. Това е един от продуктите, при който Apple не пести новаторска мисъл и усъвършенства осезаемо с всеки идващ модел.

Въпреки че най-вероятно няма да забележим идващия модел преди есента, слуховете към Apple Watch Series 5 стартират да набират скорост.

По данни на XDA, Apple най-вероятно ще резервира дизайна, който видяхме при Series 4 и ще заложи на софтуерни промени в " невидимия " хардуер.
 Истината за Apple Watch Series 4
Истината за Apple Watch Series 4

ЕКГ функционалността не е това, което наподобява

Според неотдавна появил се патент, Apple възнамерява да внедри нов способ на надзор, който точно разчита придвижванията на ръката. Така ще можем да превъртаме в меню, да сменяме песни или да отговаряме на позвънявания, без да се постанова да употребяваме свободната си ръка.

Но най-вече чакаме при функционалностите, предопределение за следене и анализиране на здравни индикатори. Ако би трябвало да се доверим на скорошна публикация в Bloomberg, Apple възнамерява най-сетне да зарадва потребителите с функционалност за следене на съня.

Очаква се базовият модел Series 5 да коства 399 $ и най-вероятно ще се появи през септември, когато чакаме да забележим и идващите модели iPhone.
 Apple завладява пазара на часовници
Apple завладява пазара на часовници

Смарт часовниците са бъдещето
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР