Apple вече започна да произвежда новия iPhone 14 и 14

...
Apple вече започна да произвежда новия iPhone 14 и 14
Коментари Харесай

Метални заготовки показват новия iPhone

Apple към този момент стартира да създава новия iPhone 14 и 14 Pro, въпреки и в доста лимитирани количества, които да служат само за проби на марката, което значи, че и избрани компании към този момент са се сдобили със заготовки, които демонстрират по какъв начин ще наподобява гърба на устройствата. Служител на една от тези компании популяризира фотография в интернет, която по-късно бяха споделени в китайски обществени мрежи.

Кадърът демонстрира четири железни заготовки, надлежно за iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max. На пръв взор те не наподобява доста по-различни от тези при миналогодишните iPhone 13 и iPhone 13 Pro, а съгласно някои сведения, единствената разлика, която ще забележим при гърба на устройствата ще бъде само в размера на отворите за камерата.



Това няма да е изненада, защото сходно нещо от Apple направиха при прекосяването от iPhone 12към iPhone 13. Очакванията са най-голямата оригиналност да е при екрана, където по този начин нареченият “notch” би трябвало да изчезне. Повече ще разберем през есента, когато чакаме новите устройства да се появят на пазара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР