Apple възнамерява да преименува познатия Apple ID на Apple Account“.

...
Apple възнамерява да преименува познатия Apple ID на Apple Account“.
Коментари Харесай

Apple ще се откаже от Apple ID в полза на „Apple Account“

Apple има намерение да преименува познатия Apple ID на „ Apple Account “. Тази смяна може да се случи още през тази година.

Apple ID е универсалният ключ към света на услугите на Apple, като iCloud и App Store. В продължение на десетилетия той служи като благонадежден инструмент за милиони консуматори на устройства на Apple, давайки им достъп до всичко – от закупуване на приложения и музика до синхронизиране на данни сред устройствата в границите на екосистемата на Apple.

Преименуването на Apple ID на „ Apple Account “, което е планувано за края на тазигодина ще съвпадне с стартирането на новите операционни системи iOS 18 (с кодово име Crystal) и macOS 15 (с кодово име Glow).

Промените ще обиден както систематичните приложения, по този начин и уеб страницата на компанията. Там към този момент се срещат споменавания на „ Apple Account “, да вземем за пример в подтекста на салдото на Apple акаунта. Източници настояват, че Apple възнамерява да размени съществуващите споменавания на Apple ID като част от тактиката си за ребрандиране.

Причините, заради които Apple обмисля такава смяна към момента не са ясни. Имайте поради, че Apple постоянно приготвя маркетингови имена преди стартирането на нови услуги или артикули. Например, при вътрешното тестване на операционната система на неотдавна пуснатите на пазара очила за смесена действителност Vision Pro компанията употребява три разнообразни имена – realityOS, xrOS и visionOS. Така че има възможност „ Apple Account “ да не види бял свят по една или друга причина.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР