Apple TV+ разкри първите подробности за новата мотоциклетна приключенска поредица LONG WAY

...
Apple TV+ разкри първите подробности за
новата мотоциклетна приключенска
поредица LONG WAY
Коментари Харесай

Юън Макгрегър и Чарли Борман с електрически Harley-Davidson в новото си LONG WAY UP приключение

Apple TV+ разкри първите детайлности за новата мотоциклетна приключенска поредица LONG WAY UP с Юън Макгрегър и Чарли Борман, които се събират отново десетилетие след последната си авантюра на две колела. Първият епизод на LONG WAY UP ще бъде излъчен по Apple TV+ на 18 септември, а следващите ще се излъчват на седмична база.

Документалната поредност LONG WAY UP, която се явява продължение на Long Way Round и Long Way Down, ще ни запознае с приключението на Юън Макгрегър и Чарли Борман с техните електрически мотоциклети Harley-Davidson LiveWire, по време на което за 100 дни са били изминати съвсем 21 000 километра през 13 държави с начало Ушуая в Южна Америка. След това двамата другари са преминали последователно през Аржентина, Чили, Боливия, Перу, Еквадор, Колумбия, Централна Америка и Мексико.

Електрическият предлага възможност за ускоряване от 0 до 96 км/ч за под 3.5 секунди и свободен пробег от до 110 мили или към 180 километра, а презареждането на батерията може да бъде осъществено по два начина- непосредствено от домашната апаратура и бърз заряд.

С премиерата на LiveWire, именитата марка дебютира и специфичното приложение за мобилни телефони H-D™ Connect Service, което дава допълнителна функционалност под формата на противоположна връзка във връзка с заряда на батерията на мотора, карта със зарядни станции, време за постигане на пълен заряд след свързване към зарядна инсталация, локализация на превозното средство, следене при кражба, подробна сервизна информация и други.

В оборудването на HARLEY-DAVIDSON LiveWire са включени регулируемо окачване, чувствителен на досег HD екран, възможност за избор сред три основни цвята и спомагателна персонализация.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР