Apple ще представи юбилейния си iPhone утре. Две големи изтичания

...
Apple ще представи юбилейния си iPhone утре. Две големи изтичания
Коментари Харесай

Всичко, което знаем за новия iPhone ден преди дебюта

Apple ще показа юбилейния си iPhone на следващия ден. Две огромни приключвания на информация от самата компания обаче ни карат да се съмняваме, че компанията към този момент може да изненада публиката с нещо, защото наподобява, че всичко за новия модел към този момент се знае.

Дългоочакваният модел ще носи името iPhone X. През уикенда Apple направи налична окончателната версия на новата операционна система iOS 11 до два профилирани сайтaа - 9to5Mac и MacRumors. От нея бяха доказани и последните елементи към смарт телефона.

Apple ще показа три модела на следващия ден - актуализирани версии на актуалните iPhone 7 и 7 Plus, както и юбилейния X. Двата актуализирани телефона няма да се разграничават прекалено много от предшествениците си, като се чака те да се снабдят с нови, по-бързи процесори, безжично зареждане (и стъклен тил поради тази функция) и може би по-добри камери.

Най-интересен обаче ще бъде iPhone X. Такава ще бъде и цената му, като прогнозите варират сред 900 и 1 000 $ за базов модел.

Нов дизайн и по-голям екран . Той ще бъде с напълно нов дизайн с едвам забележими рамки към новия OLED екран резолюция от 2436 х 1125 пиксела. Въпреки че като размер ще е сходен на досегашния 7, новият iPhone, с помощта на свитите рамки, ще има доста по-голям екран - 5.8 инча против 4.7 за досегашния модел. Размерът му ще бъде повишен и с помощта на премахването на централния бутон под екрана. Неговите функционалности ще бъдат сменени от жестове.

 Снимка 311754
Източник:

Самият екран ще поддържа функционалността TrueTone от iPad Pro, която ще трансформира " температурата " на цветовете според от обграждащата среда.

Стъкло вместо алуминий . Заради въвеждането на опция за безжично зареждане гърбът на телефона към този момент ще е от стъкло, а не алуминий. Материалът бе употребен последно при iPhone 4. Новият модел също ще е резистентен на вода и прахуляк с рейтинг IP68. По непотвърдена информация това може да важи и за двата актуализирани модела. Той ще се предлага в три цвят - златен, сребърен и черен, като няма да има бял.

FaceID вместо TouchID . Под бутона, който ще бъде отстранен, се намираше и TouchID - идентифицирането с пръстов отпечатък. Apple са решили да не го реалокират откъм гърба на телефона - позиция, която събира доста рецензии, а да заменят технологията напълно. В горната част на телефона ще има две 3D камери, които ще разпознават лицето на потребителя посредством голям брой точки. Системата ще се употребява и за Apple Pay, което значи, че можем да чакаме да е в действителност сигурна. Моделите на Samsung също могат да се отключват посредством различаване на лицето, само че корейците не употребяват 3D камери и в последна сметка се оказа, че тяхната технология е извънредно несигурна и разрешава достъп, даже когато на телефона бъде показана цифрова фотография на притежателя.

 Снимка 311755
Източник:

И още . iPhone X ще има две камери, както сегашният iPhone 7 Plus. В добавка към Portrait Mode, софтуерът към този момент ще улавя сцената и ще прибавя подобаващи резултати посредством светлина. Повече детайлности за новата функционалност, която сигурно ще залегне в рекламите на телефона, ще научим на следващия ден.

iPhone X, както и по-големият модел от двата, които ще бъдат актуализирани, ще имат 3GB RAM, до момента в който 4.7-инчовият ще бъде с два. Моделите ще бъдат с ново потомство процесор с шест ядра.

От публикуваната версия на iOS научаваме още, че Apple ще показа Series 3 на Watch, както и актуализирани безжични слушалки. Часовникът ще бъде със личен LTE чип и от него ще могат да бъдат провеждани диалози и да се употребява за интернет достъп без значение от телефон.

Дали Apple държи още някой коз в ръката си, за който още не знаем, ще разберем на следващия ден.

 След iPod и iPhone Apple даде обещание и гражданска война в домовете ни. Вижте каква
След iPod и iPhone Apple даде обещание и гражданска война в домовете ни. Вижте каква

Компанията разгласи обновяване на операционните си системи и част от продуктите
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР