Apple се подготвя да открие първия си магазин за продажба

...
Apple се подготвя да открие първия си магазин за продажба
Коментари Харесай

Apple подготвя откриването на първия си магазин в Индия

Apple се приготвя да открие първия си магазин за продажба на дребно в Индия по-късно този месец, почти две десетилетия откакто компанията стартира да продава артикули и услуги в южноазиатската страна, която се трансформира във втория по величина интернет пазар.

В сряда производителят на iPhone показа изображение на първия си магазин на дребно в Индия, наименуван Apple BKC, който се намира в Jio World Drive Mall в Мумбай.

„ Вдъхновен от емблематичното изкуство на такситата Kaali Peeli, което е неповторимо за Мумбай, изобретателният план на Apple BKC включва цветни тълкования на табелките, съчетани с доста артикули и услуги на Apple, които ще бъдат налични за нашите клиенти. “

се споделя в изказване на компанията

Apple също по този начин възнамерява да открие втория си магазин в Индия, някъде в Ню Делхи, през идващите тримесечия.

През последните месеци Apple нападателно наема чиновници за магазините си в Индия, съгласно изявления за набиране на личен състав. Компанията, която започва своя формален онлайн магазин в Индия през 2020 година, в началото планираше да дебютира с първия си търговски обект през 2021 година, само че отсрочи проекта на фона на опасенията от ковид.

Индия, вторият по величина пазар на смарт телефони в света, понастоящем способства малко за крайните резултати на Apple, само че производителят на iPhone е заявявал в предишното, че е оптимистично надъхан за бъдещите си вероятности в страната.

Партньорите на Apple за произвеждане Foxconn и Wistron усилиха локалното сглобяване на iPhone и други джаджи на Apple през последните тримесечия. В отчет от предходната година анализаторите на JP Morgan пресметнаха, че Apple ще разшири индустриалния си потенциал в Индия, с цел да създава 25% от всички iPhone-и в страната до 2025 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР