Apple разработва джобен спътник, който (хипотетично) ще може да прави

...
Apple разработва джобен спътник, който (хипотетично) ще може да прави
Коментари Харесай

Apple може би създава iPod

Apple създава джобен сателит, който (хипотетично) ще може да прави всичко: музика, видеоклипове и книги, без досадния смарт телефон или тромавия смарт часовник.

В поръчка за патент, оповестена неотдавна от Патентното ведомство на Съединени американски щати, Apple показва такова устройство – „ калъфa за слушалки среща джобния компютър “ – със сензорен екран и нужния потенциал за прелистване на песни, гледане на филми, следене на времето или даже навигация. Казано по различен метод, Apple е изобретила iPod на ново.

Съдейки по подадената поръчка, Apple се е пробвала да патентова нещо, което припомня на дребния iPod Touch или iPod Nano, само че с място за зареждане на чифт безжични слушалки. Това е единствено поръчка за патент, което значи, че сега няма никакви индикации, че сходно устройство ще види бял свят.

Разбира се, компанията може да изследва такова устройство, като се има поради високият ѝ интерес към интелигентните слушалки. Възможно е обаче Apple просто да желае да сложи някои метафорични загради пред конкуренцията посредством това подаване на документи. Във всеки случай, подем на iPod? Звучи забавно.

„ Най-хубавото нещо на iPod е, че можете да вземете цялата си музикална библиотека със себе си, напряко в джоба си. “

каза съоснователят на Apple Стив Джобс през 2001 година

В годините по-късно всичко и нищо не се е трансформирало. Музиката евентуално към момента е най-якото нещо в iPhone и това е една от аргументите носталгията по iPod да изплува още веднъж и още веднъж.

iPod е мъртъв, само че това продължава.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР