Apple работи върху актуализацията на iPad, в която няма да

...
Apple работи върху актуализацията на iPad, в която няма да
Коментари Харесай

iPad с Face ID и без бутона Home ще излезе през 2018 г. — Bloomberg

Apple работи върху актуализацията на iPad, в която няма да има бутон “Home”. Вместо него ще се появи системата за различаване на лица Face ID, като в телефона iPhone X, оповестява Bloomberg.

Планира се възстановяване на стилуса Apple Pencil, който би трябвало да се появи дружно с актуализирания таблет.

Избавлението от бутона “Home” ще даде опция на Apple да понижи долната рамка на iPad, което ще разреши заемане на съвсем цялата предна повърхнина на устройството от екрана. Но ще бъде ли същото “челото”, като iPhone X, Bloomberg не оповестява.

Apple надали ще употребява OLED-екрани за продуктовата гама iPad 2018, защото това ще попречи на “техническите и финансови ограничения”. Техническата трудност се състои в това, че Samsung, която създава екраните за “десетките”, не може да създава такива екрани в нужното количество.

Останалите детайлности за iPad от последващо потомство остават мистерия. Не е ясно дали той ще поддържа безжично зареждане (за това ще е нужно задният похлупак да е изработен от стъкло), и ще получи ли влагозащита. Пускането на новият артикул на пазара ще се организира най-вероятно през есента на 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР