Аpple работи по нов дизайн на iPad от висок клас,

...
Аpple работи по нов дизайн на iPad от висок клас,
Коментари Харесай

Аpple разработва нов iPad дизайн с лицево разпознаване



Аpple работи по нов дизайн на iPad от висок клас, чийто дебют ще бъде през 2018 година В новия модел ще бъдат включени съществени функционалности от iPhone X като по-тънките ръбове и опцията за лицево различаване. При него обаче ще отпадне бутонът Home и евентуално ще липсва OLED екран.

Поне един от новите модели iPad с екран размер, сходен на 10,5-инчовия iPad Pro, ще има включена Face ID. Опцията ще размени бутона Home, в която от 2014 година е вграден скенер за пръстов отпечатък. Face ID ще разреши на потребителите да отключват устройството със своето лице и взор, вместо с ключова дума или пръстов отпечатък. Освен това посредством опцията ще може да се прави автентикация на заплащанията и изпращането на Animojis: анимирани емоджита, основани на база на лицевите придвижвания и речта на потребителя. Като се има поради, че новият модел iPad евентуално ще излезе след към година, е допустимо проектите на компанията да се трансформират поради ограничавания при доставките и производството на съставените елементи за лицево различаване.

Прочетете още: Мтел пусна в продажба новите iPad и iPhone X

При новият модел таблет една от главните характерности за iPhone X евентуално няма да бъде включена – OLED екрана. Този вид екрани по-точно пресъздават цветовете, само че са по-трудни за производство в огромни количества. Като цяло от техническа и финансова позиция е по-лесно да се употребяват общоприетите екрани с течни кристали (LCD).

Подобно на iPhone X, новият iPad евентуално ще включва по-бърз процесор и обичайния Apple графичен чип. Освен това компанията приготвя и нова версия на стилуса Apple Pencil и нов програмен продукт за потреблението му.

Очевидно Apple взима техническите достижения от своя iPhone X и ги употребява при другите си артикули. Това се очакваше да се случи, само че наподобява, че компанията бързо ще капитализира своите съществени нововъведения от iPhone X.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР