Apple продължава седмицата, в която вече пусна обновления на няколко

...
Apple продължава седмицата, в която вече пусна обновления на няколко
Коментари Харесай

Apple пусна нови AirPods с безжично зареждане и Hey, Siri

Apple продължава седмицата, в която към този момент пусна обновления на няколко продукта, с правоприемник на безжичните слушалки AirPods. Второто потомство ще има опция за безжично зареждане на кейса, както и нов H1 чип, който ще усъвършенства още повече живота на батерията и ще поддържа команди към гласовия помощник Siri без потребността от натискане на бутон.

Безжичното зареждане, по сходство на iPhone, работи по стандарта Qi, което значи, че ще работи с съвсем всички аксесоари.
 Снимка 413337
Източник:

Промени по външния тип на слушалките нямат, като се изключи дребна LED светлина на кейса, която посочва заряда в батерията.

Новият H1 чип ще разреши до един час повече диалози с един заряд на батерията, или 50% нарастване. Освен това свързването с друго устройство ще става два пъти по-бързо. Батерията на самия кейс обезпечава до 24 часа опция за слушане на музика.

Apple ще продава новите AirPods в два разновидността: с кейса, който разрешава безжично зареждане за $199, или за $159 без него. Толкова струваше и първото потомство.

По-рано тази седмица Apple обнови iPad mini, iPad Air, както и линията iMac.
 Apple сподели два актуализирани таблета с поддръжка на Pencil
Apple сподели два актуализирани таблета с поддръжка на Pencil

iPad mini и iPad Air получиха наследници
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР