Apple представи два нови модела iPhone 8 и iPhone 8

...
Apple представи два нови модела iPhone 8 и iPhone 8
Коментари Харесай

Apple пусна червени iPhone

Apple показа два нови модела iPhone 8 и iPhone 8 Plus през вчерашния ден. Телефоните са червени и са основани в колаборация с Product (RED) - организация, която се бори с разпространяването на СПИН и в Африка.

Както и с iPhone 7 (RED), част от приходите, която не бе конкретизирана, ще отидат за щедрост. За разлика от миналогодишните модели, iPhone 8 и по-големият му другар са с черни рамките начело, вместо бели. Цената им остава същата.

iPhone X няма да получи алена версия, а единствено кожен калъф в този цвят, създаден в Европа.В понеделник софтуерният колос заяви и друга вест: Apple е постигнала своята цел да зарежда всички уреди с сила от възобновими източници - това включва всички дейта центрове, офиси и магазини в 43 страни.

Освен това нови девет от доставчиците на компанията също се дали обещание да преминат на чиста сила, като по този начин общият им брой става 23.Енергията от възобновими източници като слънцето и вятъра са по-природосъобразни, а също така цената ѝ в последните години се срутва с помощта на софтуерен напредък и нараснало произвеждане на панели и турбини.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР