Apple показа официално дългоочакваното си ново смартфон попълнение - iPhone

...
Apple показа официално дългоочакваното си ново смартфон попълнение - iPhone
Коментари Харесай

iPhone 15 - новото попълнение на Apple, което идва с USB-C

Apple сподели публично дълго чаканото си ново смарт телефон попълнение - iPhone 15. Серията към този момент е реалност и идва със поръчката на компанията това да е " най-професионалният iPhone в историята ".

Най-новото и най-интересното този път е, че смарт телефоните към този момент ще имат USB-C конектор. Тоест, зарядните им устройства към този момент са синхронизирани с всички останали , каквото е условието на Европейския съюз.
 Снимка 633491
Източник:

Характеристиките на iPhone 15

Диагоналът на екрана на iPhone 15 е 6,1 инча, а на iPhone 15 Plus е 6,7 инча. Яркостта на екрана е 2000 нита, което е два пъти по-ярко от предходните модели. Смартфонът получи " Dynamic Island ", който преди беше разполагаем единствено в моделите Pro. Камерата е 48 мегапиксела , компанията е подобрила портретния режим и е въвела нови технологии, които усъвършенстват качеството на фотосите.

IPhone 15 се продава на цени от от $799, а iPhone 15 Plus на цени от от $899 .

От Apple споделят, че iPhone 15 Pro и 15 Pro Max са " най-професионалните смарт телефони на компанията досега, с най-хубавата камера на iPhone. " Корпусите им са направени от исполин. Pro моделите ще се оферират в четири цвята. 15 Pro коства $1000, 15 Pro Max коства $1200 .

Apple Watch

Apple Watch Series 9 и Ultra 2 е новата серия от смарт часовници на Apple. Часовникът към този момент поддържа нов жест - двойно допиране , с което можем да отложим алармата или да нулираме обещано повикване.

Новият процесор е приблизително с 50% по-бърз от този на предходния модел. Максималната бляскавост на екрана е 2000 нита - два пъти спрямо предходния модел.

Животът на батерията към момента не впечатлява - към 18 часа. Ultra 2 е по-скъп модел, който работи двойно по-дълго и е по-ярък - 3000 nits екран.

Цената на Apple Watch Series 9 е $399/$499 със SIM карта . Ultra коства $799.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР