Apple планира тотално да изостави iPhone в рамките на следващите

...
Apple планира тотално да изостави iPhone в рамките на следващите
Коментари Харесай

Apple планира след 10 години да замени iPhone

Apple възнамерява тотално да изостави iPhone в границите на идващите 10 години, написа 9To5Mac, базирайки се на информация, идваща от уважавания финансов и софтуерен анализатор Мин-Чи Куо.

Компанията, която започва ерата на смарт телефоните, в този момент следва да ни вкара в нова такава, обуславяна от AR/VR технологиите. 

Плановете на компанията са да продаде най-малко един милиард AR/VR устройства в идващите 10 години - колкото е приблизителният брой на актуалните дейни консуматори на iPhone.

За желанията на Apple да предложи на почитателите си AR/VR очила, също толкоз неповторими и атрактивни, колкото бе iPhone при появяването си през 2007 година, чуваме от много време. 

Според данни на Куо компанията ще покаже подобен артикул още следващата година, само че не е ясно какво тъкмо ще съставлява той и дали ще можем да си го купим в близко бъдеще. 

По всичко проличава, че бъдещето на технологиите се измества от компютрите и смарт телефоните и минава към виртуалната и смесената действителност, като неотдавна Марк Зукърбърг разкри грандиозните си проекти в тази сфера и преименува компанията си на Meta.

Куо твърди, че очилата на Apple ще са оборудвани с процесор, сходен на тези, които виждаме в преносимите компютри и компютрите на компанията. 

Идеята е, че всичко, което все още вършим през телефон или компютър, а и повече, ще може да се случва във VR/AR среда, която ще обезпечава още по-богато и задълбочено прекарване.

Задават се забавни години, а някои към този момент си задават и въпроса дали естествената физическа действителност няма да изгуби смисъла си и да се трансформира в прост и отегчителен детайл от съществуването ни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР