Apple планира да добави 3D сканиращи камери в своите предстоящи

...
Apple планира да добави 3D сканиращи камери в своите предстоящи
Коментари Харесай

Прогноза: 3D сканиращи камери в iPad и iPhone до 2020 г.

Apple възнамерява да добави 3D сканиращи камери в своите идни iPad и iPhone модели, твърди известният анализатор Минг-Чи Куо. Джаджите ще разрешат основаването на триизмерни модели за работливост, добавена действителност и фотоприложения. Новият хардуер се чака на първо време на таблетите на Apple в края на 2019 година или началото на 2020 година, след което би трябвало да се появи и в iPhone.
Куо предвижда, че вероятността идващото потомство iPad да включва камера със датчик за дълбочина е много огромна. Този Тime of flight (ToF) датчик употребява алгоритмична система за събиране на светлина, с цел да регистрира дистанцията сред камерата и обособени точки в изображението.

3D ще се вършат в действително време с камерата и ще се редактират с Apple Pencil. Самият iPhone може да предложи „ново AR изживяване“, споделя анализаторът, въпреки да не прецизира какво има поради.

Технологията ще откри приложение и в по-добри фотоси и резултати за тях.

Като междинна стъпка, iPhone от 2019 година ще включва усъвършенствана система Face ID за работа при слаба светлина и по-лошо качество на изображенията.

Накрая, Куо чака Apple да продължи да предлага два модела OLED iPhone като продължение на iPhone XS и iPhone XS Max, както и един LCD модел, който ще наследи iPhone XR.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР