Apple Park в Калифорния е футуристичен бизнес център, в който

...
Apple Park в Калифорния е футуристичен бизнес център, в който
Коментари Харесай

Централата на Apple отвътре

Apple Park в Калифорния е футуристичен бизнес център , в който се обитава централата на софтуерния колос. Новопостроената постройка коства внушителните 3.5 милиарда $. A една бърза разходка е задоволителна, с цел да разберем за какво я назовават " галактически транспортен съд " .

При откриването изпълнителният шеф на Apple съобщи, че централата пасва идеално на двете съществени полезности на компанията - технологиите и околната среда . Цялата постройка с футуристична форма е покрита със слънчеви панели, захранващи с електричество.

Публикация, споделена от Andi Hutter (@hutterandy) на Фев 2, 2018 в 2:45 PST

Дизайнът на " щабквартирата " разрешава оптимално потребление на слънчевата светлина, с цел да се редуцира потреблението на електрическа енергия. В кампуса има засадени над девет хиляди дървета . Създадена е и пътека за разходки измежду тази мини гора, дълга над три километра.

В Apple Park се обитават работните места освен на чиновниците на софтуерния колос, само че и голям фитнес център, както и Steve Jobs Theater. Разбира се, планувана и е изложбена зала за гости, в която се показват всички модели на марката.

Публикация, споделена от Tenderfield (@tenderfieldcs) на Яну 28, 2018 в 9:02 PST

Преобладаващият материал е дърво. Дизайнът е изчистен, тъкмо както софтуерните творби на Apple. И тъкмо както повелява волята на Стив Джобс. Със сигурност би се гордял с това произведение на архитектурата и технологията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР