Apple официално обяви, че първото събитие за тази година ще

...
Apple официално обяви, че първото събитие за тази година ще
Коментари Харесай

Новият iPhone ще бъде представен на 8 март

Apple публично разгласи, че първото събитие за тази година ще се организира на 8 март и ще носи името Peek Performance. Цялата стратегия ще бъде авансово записана и ще се предава в YouTube канала на компанията от 20:00 часа българско време идващия вторник.
`Новият

Най-интересният артикул, който от компанията ще показват по време на събитието е третото потомство iPhone SE. Бюджетният смарт телефон на Apple ще се появи тъкмо 2 години след втората генерация iPhone SE и няма да се разграничава изключително от предшественика си, най-малко във връзка с дизайна.

`Новият

Според източници, близки до Apple, новият iPhone SE ще резервира същия дизайн със стъклен тил и екран с самостоятелен Home бутон, а измененията ще са само по вътрешността, където ще бъде побран нов хардуер. Очакват се промени при процесора и камерата.
`Новият

Заедно със смарт телефона, Apple най-вероятно ще показа и освежен iPad Air, чието сегашно потомство също е на пазара от 2020 година. Очаква се при него измененията още веднъж да обиден вътрешността и по-специално процесора, камерите и 5G свързаността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР