Apple обяви, че Световната конференция за разработчици (WWDC) ще започне

...
Apple обяви, че Световната конференция за разработчици (WWDC) ще започне
Коментари Харесай

Apple WWDC 2023 стартира на 5-ти юни

Apple разгласи, че Световната конференция за разработчици (WWDC) ще стартира на 5-ти юни. Събитието ще се организира от 5 до 9 юни в онлайн формат, само че както и предходната година, в първия ден на конференцията ще има директна среща в Apple Park. Сюзън Прескот, вицепрезидент на Apple за връзки с разработчиците от целия свят, съобщи, че тазгодишното WWDC ще бъде „ най-голямото и най-вълнуващо шоу на Apple досега„.

По традиция Apple употребява събитието, с цел да заяви повече детайлности за идващите версии на своите операционни системи, като iOS, iPadOS, macOS, watchOS и (понякога) tvOS. Миналата година компанията употребява събитието, с цел да разгласи персонализираните заключващи екрани на iOS 16, актуализацията на приложението Home, новия Stage Manager, чипа M2 и други

Има клюки, че тази година компанията най-сетне ще показа хедсета за добавена/виртуална действителност, макар че мнозина анализатори предвидиха това през последните няколко години. Изглежда допустимо Apple да загатва за оптиката на слушалките в изображението от анонса или може би даже за горната половина на окото? Но с цел да бъдем реалисти, изображението евентуално съставлява арките от дъги в кампуса на Apple.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР