Apple Inc. принудително съкращава прогнозите си за производство на дългоочакваните

...
Apple Inc. принудително съкращава прогнозите си за производство на дългоочакваните
Коментари Харесай

Apple драстично съкращава производството на новите Vision Pro – оказаха се твърде сложни

Apple Inc. наложително редуцира прогнозите си за произвеждане на дълго чаканите си очила за смесена действителност Vision Pro заради сложността на дизайна, заяви Financial Times.

Устройството, което е първият огромен артикул на Apple от съвсем 10 години, бе, като се чака да се появи на пазара през 2024 година Началната цена на Vision Pro е 3499 $ – над три пъти по-висока от цената на най-скъпата опция от линията устройства за смесена и виртуална действителност на Meta, компанията майка на Фейсбук.

Китайската Luxshare, единственият контрактуван производител на устройството на Apple, се е подготвял да създаде по-малко от 400 000 бройки Vision Pro през 2024 година, твърди FT, като се базира на двама души, близки до фирмите.

Други двама анонимни китайски снабдители на съставни елементи за Vision Pro са декларирали, че Apple е поискала елементи единствено за към 130 000-150 000 бройки през първата година.

И двата разновидността допускат внезапно стесняване на размера по отношение на задачата за продажби от 1 милион броя през първите 12 месеца.

Apple не е коментирала тематиката.

Основна компликация в индустриалния развой е изработката на micro-OLED екраните за устройството, изяснява FT.

Намаляването на прогнозата за произвеждане през 2024 година е разочароващо и за Luxshare, съобщи непосредствен до компанията, защото тя е имала желание да усили потенциала си, с цел да може да създава съвсем 18 милиона устройства годишно през идващите години.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР