Apple е патентовала система за лицево разпознаване, която дава достъп

...
Apple е патентовала система за лицево разпознаване, която дава достъп
Коментари Харесай

Отключваме колата с лицето си

Apple е патентовала система за лицево различаване, която дава достъп до автомобила. Заявката за опазване на правата върху новата технология е подадена още при започване на 2017 година, само че е записана едвам в този момент под името System and Method for Vehicle Authorization ( " Система и способ за упълномощаване " ).

Патентната документи разказва два способа за приемане на достъп до колата посредством лицево различаване. Първият разрешава това да става благодарение на камера на автомобила, а вторият - посредством приложението Face ID на смарт телефон Apple от модел X нагоре.

Системата на Apple за лицево различаване освен дава достъп, а и запомня самостоятелните настройките на возилото за разнообразни водачи. Колата сама контролира позицията на седалките, пуска обичаната музика и включва желания работен режим на климатика съгласно формирания профил на водача.

 

fakti.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР