Apple действително обмисля възможността за пускане на iPhone 11 Max

...
Apple действително обмисля възможността за пускане на iPhone 11 Max
Коментари Харесай

Изтекоха ключовите особености на камерите за бъдещите iPhone

Apple фактически обмисля опцията за стартиране на iPhone 11 Max с троен фото-модул, заяви изданието Bloomberg. Според публицистите, сходен обектив ще даде на смарт телефона на Apple несъмнено преимущество пред съперниците му и ще изведе индикаторите за мобилно снимане на недосегаемо за множеството смарт телефони равнище. Нека обаче разберем, за какво въобще е нужна трета камера.
Според Bloomberg, тройният модул на камерата ще бъде най-скъпият от трите версии на iPhone (2019). Но за какви цели нормално се изисква подобен набор от камери? Всъщност за тях има задоволително приложение:
Допълнителният обектив ще разреши на камерата да улавя доста повече обекти, с помощта на нараствания ъгъл на преглед. Освен всичко друго, ще се появи опция за тройно оптично нарастване.Според слуховете, Apple работи по усъвършенстваната версия на Live Photo, в която интензивно ще взе участие третият модул. За страдание, по-точна информация към този момент няма.Освен всичко друго, сходен масив от камери ще даде своя позитивен принос и в работата на технологията за разширена действителност.
Към 2020 година Apple има още по-грандиозни проекти. Компанията има намерение да вгради в iPhone система от 3D-камери ToF (Time of Flight), която Ви дава опция да получите достоверна информация за обектите благодарение на светлинни импулси. За задачата ще се мери точното време за прекосяване на импулса и неговото връщане назад. На доктрина, сходна камера доста може да усъвършенства качеството и дълбочината на обектите в портретните фотоси. Apple към този момент води договаряния с снабдители и е изцяло допустимо в границите на година да забележим същинска гражданска война в мобилните камери.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР