Apple дава тласък на поредната вълна сред производителитеЧесто се случва

...
Apple дава тласък на поредната вълна сред производителитеЧесто се случва
Коментари Харесай

Очертава се силно търсене на нов компонент за смартфони

Apple дава подтик на следващата вълна измежду производителите

Често се случва точно Apple да диктува модата при смарт телефоните

Пазарните наблюдаващи предвиждат, че през 2019-2020 година производителите на смарт телефони ще имат мощен интерес към един нов съставен елемент в умните мобилни устройства. Този интерес ще е предизвикан от… Аpple, написа digitimes.com
още по тематиката
Често се случва точно Apple да диктува модата при смарт телефоните. Дори когато компанията не е първа на пазара с обещано изобретение, тя бързо увлича след себе си и останалите производители.

Експертите чакат засилен интерес в идващите две години към лазерите VCSEL, които се употребяват в модулите за 3D сканиране в смарт телефоните. Предполага се, че решението на Apple да интегрира 3D датчици на база VCSEL в новата серия iPhone, ще подтикне и други производители на смарт телефони да употребяват сходен съставен елемент в устройствата си.

Нещо повече, следва засилено търсене на такива съставни елементи и в други сегменти от пазара, освен в смарт телефоните. Един от доставчиците на VCSEL за Apple е компанията Win Semiconductors – производител на полупроводникови артикули от галиев арсенид (GaAs), който ще чака солидни поръчки в околните години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР