APPLE беше обвинен тази вечер в изтриване“ на столицата на

...
APPLE беше обвинен тази вечер в изтриване“ на столицата на
Коментари Харесай

Apple ИЗТРИВА столицата на Израел, като използва палестинското знаме за Йерусалим и това ТРЯБВА да бъде поправено, експлозии бивш израелски говорител

APPLE беше упрекнат довечера в „ заличаване “ на столицата на Израел, като употребява палестинското знаме, с цел да съставлява Йерусалим в своите емотикони.

Ейлон Леви - до неотдавна основен представител на премиера Бенямин Нетаняху - разкритикува софтуерния колос и изиска незабавно следствие.

Много консуматори на iPhone през днешния ден бяха ужасени да открият подкана за палестинското знаме, когато написаха думата Йерусалим след рестартиране на софтуера за една нощ.

Звездата на Countdown и изтъкнат еврейски глас Рейчъл Райли докара до рецензии на Apple и допусна, че може да е антисемитско.

И господин Леви също избухна по време на изявление без задръжки в политическото телевизионно шоу на The Sun Never Mind The Ballots.

Можете гледайте шоуто в 19:00 ч. в YouTube канала на The Sun и на thesun.co.uk.

Той сподели: „ Проблем като този на Apple, който изтрива столицата на Израел и желае да я съобщи на Палестинците за жалост са част от тази световна вълна на неприязън, която вижд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР