Apple AirPods се превърнаха в един от най-популярните модели безжични

...
Apple AirPods се превърнаха в един от най-популярните модели безжични
Коментари Харесай

Microsoft Surface Earbuds - поредният конкурент на AirPods

Apple AirPods се трансфораха в един от най-популярните модели безжични слушалки на пазара, с който съвсем всяка софтуерна компания пробва да се конкурира.

Amazon, Samsung, Huawei и демонстрираха своите модели през последните месеци, а през вчерашния ден в този лист влезе и Microsoft със своите Surface Earbuds, които компанията показа паралелно с новите си сгъваеми джаджи.

Surface Earbuds са с много забавен дизайн, наподобяващ обеци, а отворите за звука и формата на частта, която влиза в ухото, искрено наподобяват тези на AirPods.

От Microsoft разкриха, че кръглата част на слушалките е сензитивна към допиране и разрешава бързо и елементарно сменяне на песни и контролиране на звука, без да се постанова да вадим телефона си.

За притежателите на Android смарт телефон Surface Earbuds ще служат и като преводач в действително време с поддръжка на общи 60 езика.

По отношение на батерията, слушалките устоят на до осем часа музика, а кутийката им може да добави още 16 часа.

Единствената по-неприятна вест за момента е цената им - цели 249 $.

Това ги прави доста по-скъпи от по този начин или другояче скъпите AirPods, с които Surface Earbuds се конкурират, и се надяваме, че качеството на звука им ще дава отговор на високата им цена.

Очаква се слушалките да влязат в продажба към края на тази година, тъкмо в точния момент за празниците.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР