Апокалиптичен компютърен модел, обработен през 1973 г. от един от

...
Апокалиптичен компютърен модел, обработен през 1973 г. от един от
Коментари Харесай

Компютърна програма предсказва края на цивилизацията

Апокалиптичен компютърен модел, обработен през 1973 година от един от най-широкообхватните компютри в света, предсказа края на цивилизацията до 2040 година

Компютърен модел, създаден през 1973 година от екип от откриватели на MIT, предсказа " края на цивилизования живот, какъвто го познаваме " до 2040 година, като главната смяна ще бъде през 2020 година - единствено след 2 години.

Предсказанието е направено от стратегия, наречена " Свят 1 " („ World One “), създадена от екип от откриватели на MIT и обработена от най-големия компютър на Австралия.

Оригиналната разработка е на компютърния пионер Джей Форестър, откакто е бил претрупан от Римския клуб да създаде модел за световна резистентност.

Шокиращият резултат от компютърните калкулации обаче посочил, че равнището на замърсяване и популацията биха довели до световен срив до 2040 година

Това демонстрира, че светът не може да поддържа настоящето ниво на популацията и индустриалния напредък в продължение на повече от две десетилетия.

Моделът основава своите прогнози на трендове като равнища на замърсяване, напредък на популацията, съществуване на естествени запаси и качество на живот на земята.

Зловещото пресмятане е удивително тъкмо в някои от прогнозите, като да вземем за пример стагнацията в качеството на живот и намаляващо количество естествени запаси.

Интригуващата прогноза демонстрира, че качеството на живот се чака да спадне трагично след 2020 година

Телевизионните оператори сигнализират феновете: " В края на 2020 година положението на нашата планета става извънредно сериозно. Ако не създадем нищо за това, качеството на живот ще намалее до нула. Замърсяването взема такива застрашителни размери, че ще стартира да убива хората, което от своя страна ще докара до понижаване на популацията - по-ниско, в сравнение с през 1900 година.

" По този метод към 2040 до 2050 година цивилизованият живот, какъвто го познаваме на тази планета, ще престане да съществува ".

Александър Кинг, английски пионер, който управлява Клуба на Рим, направи и шокираща прогноза за националния суверенитет.

Той съобщи пред Ей Би Си: " Суверенитетът на народите към този момент не е безспорен. Той последователно понижава – лека-полека. Дори и при огромните народи това ще се случи ". /Дейли Експрес
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР