Апокалиптичен доклад със стряскащи предупреждения за предстояща климчатична катастрофа е

...
Апокалиптичен доклад със стряскащи предупреждения за предстояща климчатична катастрофа е
Коментари Харесай

Климатологът, който винаги познава: На човечеството му остават само 3 спокойни години, не мислете за нова кола или кариера, а как ще оцелеете!

Апокалиптичен отчет със стряскащи предизвестия за идна климчатична злополука е бил засекретен и прикрит от народите по света, твърди Рето Кнути

Рето Кнути (Reto Knutti) е прочут швейцарски климатолог и професор по физика на климата на Земята в Института по атмосферни и климатически науки в Цюрих. Той е академик със международна популярност поради проучванията си, свързани с климатичните модели.

Бил е един от основните членове на Междуправителствената група специалисти по изменение на климата. В края на 2016 година интензивно взе участие в работата на Международната група водещи клиатолози в света, която взаимно с изтъкнати климатолози показа засекретен отчет за наближаващата климатична злополука, която съгласно тях стартира през 2017 година Докладът е бил възложен на държавните управления на всички страни.

Идната неделя един от най-големите вейцарски вестници " Tribune de Geneve " ще разгласява извънредно забавно изявление с Кнути. Ето някои фрагменти от него, оповестени от съветски издания, представени от Епицентър.бг:

— Г-н Кнути, в края на 2016 година Международната група от водещи международни климатолози и синоптици, в която и вие участвахте, приготви ефектен отчет. Защо той бе прикрит от международната общност? Каквов него беше толкоз секретно?
— Това не беше наше решение. За страдание... Аз, както и болшинството мои сътрудници от целия свят, постоянно сме считали, че хората би трябвало да знаят истината, без значение каква е тя. Но.. Вие разбирате, че тези по върховете имат свои възгледи и това касае всички аспекти на живота. Това ми се коства доста неуместно, те мислят, че са над природата, над процесите, които към този момент текат с цялостна мощ, че могат да ги управляват и контролират. Те си мислят, че ще могат да преживеят тези процеси, като се скрият на удобно място, а за останалата част от човечеството просто не им пука. Но това просто не е по този начин. Това, което към този момент стартира, ще засегне всички страни. ВСИЧКИ!!! Но те просто не схващат това или не желаят да го схванат. Те се опасяват или от суматохата, или от това, че хората ще стартират да изискват от държавните управления си да подхващат ограничения против ужаса и хаоса, които към този момент ни наближават (а в някои страни ги усетиха през последните месеци), а не да ги залъгват с приказки за хубаво бъдеще. Още един път - решението да бъде прикрит нашият отчет бе взето на най-високо равнище.

— Искате да кажете, че човечеството е застрашено?
— Застрашено?? (Тъжен смях). Не. ТОВА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА!!! И не може да бъде спряно!! Погледнете какво се случва с времето през тази година. Във всички страни… Ние предупредихме за това в нашия отчет още в края на предходната година. Нашият модел за бъдещите климатични събития съответствува на 80% с всичко, което се слумва на планетата. Даже ми става ужасно от това. Ако нашият отчет не беше засекретен за хората и държавните управления на тези страни, където починаха или умират хора, те щяха да се приготвят за тези катаклизми и биха били избегнати доста жертви. Това е тъжно и ужасно.

— Може ли малко по-подробно? Някои обстоятелства?

Рето Кнути демонстрира компютърна разпечатка. Датата е 24 декември 2016 година

— Ето образец какво предсказахме тогава за юни 2017 година

Прогноза за необикновени естествени събития за юни 2017 година:

Уругвай - наводняване (случило се)

ЮАР — наводняване (случило се, десетки загинали)

Турция — аномалии: дъждове и градушки (не се случи)

Китай — аномални дъждове ще доведат до наводнения (случило се, над 5000 души пострадаха)

Таджикистан — аномалии: проливни дъждове и градушки (случило се)

Нова Зеландия — аномални дъждове ще доведат до наводнения (не се случи)

Бангладеш — аномални проливни дъждове (случило се, жертвите са 145 души)

Америка — аномалии: дъждове, торнадо, смерчове, стихии, урагани, наводнения, сняг, градушки (случили са се единствено някои от събитията)

Русия — аномалии: дъждове, заледявание, смерчове, торнадо, стихии, урагани, наводнения, сняг, градушки (всичко се е случило).

— Благодаря. Това впечатлява. И какво чакаме?
— Какво чакаме? (Отново се усмихва тъжно). За вас остават още три спокойни години, нали живеете в Швейцария? Ако бяхте в Америка, Китай, Индия или Русия, нямаше да имате и тези три години. И по този начин. Посветете тези три години на фамилията и се постарайте да се подготвите. Не правете проекти за покупка на нов автомобил или кариера в работата. Мислете към този момент за друго. Как да съхраните живота си и този на околните си при новите аномални и изключителни климатични условия, които към този момент са налице. Просто се постарайте да оцелеете в идващите години...
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР