АПОЕЛ победи новия шампион на Кипър Арис (Лимасол) в зрелищен

...
АПОЕЛ победи новия шампион на Кипър Арис (Лимасол) в зрелищен
Коментари Харесай

АПОЕЛ победи шампиона Арис в зрелище, Костадинов не игра

АПОЕЛ победи новия първенец на Кипър Арис (Лимасол) в зрелищен конфликт от последния 10-и кръг на шампионския плейоф. Двата отбора направиха страховит мач, приключил при резултат 4:3 в интерес на състава от Никозия. Българският национал Георги Костадинов обаче не взе присъединяване в дуела.

Гостите поведоха посредством Степински в 12-ата минута, само че Сацис в 19-ата и Сарфо в 23-ата минута обърнаха нещата в интерес на домакините.

След това обаче имаше нов поврат за Арис, посредством Степински в 27-ата и Сикорски в 30-ата минута, само че АПОЕЛ не се съобщи и още веднъж съумя да обърне нещата в своя изгода с голове на Сарфо в 34-тата и 49-ата минута на мача.

Това обаче не промени изключително крайното класиране, като Арис приключва на 1-вото място със 74 точки, АПОЕЛ е 2-ри със 71, а АЕК (Ларнака) взима бронза с 63 точки на 3-тата позиция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР