АПОЕЛ Никозия оглави класирането в кипърското първенство, след като спечели

...
АПОЕЛ Никозия оглави класирането в кипърското първенство, след като спечели
Коментари Харесай

АПОЕЛ с Жоро Костадинов излезе начело в Кипър

АПОЕЛ Никозия оглави класирането в кипърското състезание, откакто завоюва с 2:0 градското дерби против Омония. Българският халф Георги Костадинов игра цялостен мач за " синьо-жълтите ", които събраха 56 точки и изместиха от първата позиция АЕК Ларнака. Попаденията отбелязха Далсио и Георгиос Ефрем.

АПОЕЛ завоюва всеки от предходните пет конфликта с Омония и през днешния ден още веднъж беше по-добрият тим. До почивката Омония удържа нулевото тъждество, само че по-късно натискът на АПОЕЛ стана доста мощен. Още в 46-ата минута гол на символичните посетители беше анулиран поради засада. В 59-ата минута Далсио се разноски сред бранителите на Омония и откри резултата, а в 82-ата ветеранът Ефрем наказа някогашния си тим.

В различен мач от 25-ия кръг Анротозис и АЕЛ Лимасол не съумяха да се победят - 1:1. Алекс Качаниклич даде преднина на АЕЛ в 58-ата минута, а в 88-ата Димитриос Христофи изравни. Двата тима са съседи в средата на таблицата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР