Апоел Беер Шева свърши само половината от работата си по

...
Апоел Беер Шева свърши само половината от работата си по
Коментари Харесай

Медиите в Израел: "Лудогорец" може да заличи два гола пасив

" Апоел " Беер Шева свърши единствено половината от работата си по отстраняването на " Лудогорец " в Шампионската лига. Мачът в Беер Шева се разви по обещаващ метод, само че спечелилият ще бъде избран в България, написа най-популярното спортно издание в Израел One.co.il.

Нигерийският нападател на отбора Антъни Нуакаме пък е оценен най-високо от тима на домакините и му е присъдена оценка 8,5 по десетобалната система. Също такава е дадена на треньора Барак Бахар, който бил нокаутирал противника с определената си тактичност. 8.0 има Маор Меликсон, при който всяко допиране било магия, а със 7.5 са оценени Мигел Витор и другия нигериец Джон Огу.

" Какъв шанс за нас е, че Тони Нуакаме не избра да отиде в Китай, откъдето го желаеха, а остана при нас, призна след мача капитанът на израелците нощес Маор Меликсон, който обаче е с травма и по-късно през днешния ден би трябвало да стане ясно каква е спецификата на контузията. Касае се обаче за мускулен проблем на бедрото и единственото запитване е дали става дума за скъсване или разтежение.

Меликсон сигурно ще пропусне мача за Купата на тотализатора в събота като хазаин против " Апоел " Ашкелон, а други съществени играчи също ще почиват, тъй като като цяло кондицията в тима не е на равнище. Възможно е в групата да попадне чешкият нападател Томаш Пекхарт, само че дали ще бъде реалност, е обект на решение в идващите два дни.

" Ние сме напрактика един и същи тим в последните две години, само че играем против мощни противници всякога. Понякога решаващо се оказва в какво положение сме тъкмо в дните към мача, а от време на време и напълно дребни неща. Но несъмнено тази година се любуваме повече на играта си, изясни десният бранител Бен Битон.
" В последните няколко минути бяхме просто изцедени. Още сме при започване на сезона, нямаме насъбрана игрова процедура, голямата мокрота и високите температури изиграха значима роля в мача. Дадохме по 200 % от себе си, само че беше доста тежко ".

" Изглежда, че всички в " Апоел " Беер Шева са се поучили от грешките си преди, написа пък уеб сайтът Sport5. Само една седмица след шоуто против унгарския " Хонвед " Будапеща, първенците на Израел си написаха домашното и преодоляха един страховит екип. Но би трябвало да отбележим, че " Лудогорец " сподели доста качества и е изцяло кадърен да обърне развоя на мача.

Изданието отбелязва, че капацитетът в чисто футболно-техническо отношение на " Лудогорец " е голям, изключително когато играят от дълбочина. И този вестник отбелязва най-хубавата светлина, в която са се посочили нигериецът Нуакаеме и Меликсон, като ги дефинира за хората, които са били над всички останали.

" А " Апоел " Беер Шева няма по какъв начин да се надява на продължение напред, в случай че не вкара гол като посетител. Проблемът пред треньора Барак Бахар е, че няма подготвен човек, който да играе на равнище като номер 9. Мохамад Гадир нощес имаше тази задача, само че не е задоволително безапелационен. А другите благоприятни условия са с травми, написа вестник Walla.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР