Апоел Беер Шева стигна до скъпоценен аванс от 2:0 срещу

...
Апоел Беер Шева стигна до скъпоценен аванс от 2:0 срещу
Коментари Харесай

Апоел изпепели родния шампион Лудогорец, без шансове в ШЛ

Апоел Беер Шева стигна до драгоценен задатък от 2:0 против Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионска Лига. Стадионът посред пустинята се оказа недопечен за нашия първенец, който инкасира мъчително проваляне в Израел и след седмица в Разград ще гони дивото, написа Sporta.bg.

Апоел изигра страхотна първа част, в която двамата нигерийци в състава на евреите разкатаха гостите. Особено Нвакаеме нямаше спирка и си правеше, каквото пожелае със отбраната на българите. Поне 10 пъти той безусловно счупи кръста на играчи на разградчани, които нямаха решение против класното показване на чернокожия великан.

В 19-ата минута точно Нвакаеме откри с попадение в мача. Той приключи отлична акция на домакините и на празна врата не сгреши. После последваха още тежки минути за Лудогорец, само че закъсмет Апоел водеше единствено с 1:0 на полувремето.

През вторите 45 минути Лудогорец се посъбуди и самоуверено погледна към вратата на Беер Шева. Уникални пропуски обаче направи Вандерсон. Когато изглеждаше, че " орлите " ще върнат попадение, Беер Шева удари грубо. Резервата Гохара получи пас от Нвакаеме и с диагонален шут и благополучен рикошет удвои за кеф на препълнените трибуни.

Така Апоел Беер Шева има съществено преимущество и единствено същински героизъм може да класира Лудогорец за плейофа в лигата.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР