Аплодисменти на крака, теми като сексуалното насилие, необходимостта от разнообразие

...
Аплодисменти на крака, теми като сексуалното насилие, необходимостта от разнообразие
Коментари Харесай

Предложение за брак и още бляскави вълнения белязаха 70-тите награди „Еми“

Аплодисменти на крайници, тематики като половото принуждение, нуждата от многообразие в промишлеността и едно предложение за брак бяха измежду най-интересните моменти от 70-тите награди „ Еми “.

Отличниците от дребния екран бяха оповестени в понеделник вечер в Лос Анджелис. „ Игра на тронове “ победи в 2 от общо 22 категории, в които беше номиниран. Продукцията на HBO завоюва статуетката за най-хубав трагичен сериал за общо трети път, както и тази за най-хубав артист в поддържаща роля за Питър Динклидж.

„ Короната “ измести „ Игра на тронове “ в категорията за най-хубава постановка на трагичен сериал . Клеър Фой , която извършва ролята на младата Елизабет II в поредицата на Netflix, си потегли с премията за основна женска роля в трагичен сериал .

В комедийния род първенец беше сериала „ Удивителната госпожа Мейзъл “. Освен премията за най-хубав комедиен сериал, постановка и сюжет, той донесе статуетки за най-хубава водеща и поддържаща женска роля на Рейчъл Броснахан и Алекс Борстейн.

„ Американска престъпна история: Убийството на Джани Версаче “ беше разгласен за най-хубав измежду минисериалите , а Дарън Крис , който в поредицата изигра килъра на дизайнера, стана най-хубав водещ артист в лимитирана поредност .

С премията за цялостни достижения в своята кариера си потегли 96-годишната комедийна актриса Беди Уайт. Залата в „ Майкрософт Тиатър “ я посрещна на крайници, а Уайт се пошегува: „ Невероятно е, че към момента съм в бизнеса и вие към момента ме понасяте. “

 Еми 70 Getty

Сред най-обсъжданите моменти беше предлагането за брак, което режисьорът Глен Уайс насочи към приятелката си по време на церемонията . В речта си при спечелването на премията за постановка на тазгодишните „ Оскари “ той сподели:

„ Питаш се за какво не ми харесва да те назовавам мое гадже? Защото желая да те назовавам моя брачна половинка ".

 Еми 70 Getty

Половинката му се качи на сцената под аплодисментите на залата, а тогава Уайс ѝ сервира халка, която е била владеене на починалата му майка.

Червеният килим не разочарова с облеклата, които гилдията беше избрала за празничната вечер. Вижте най-добре облечените по време на премиите „ Еми “ в галерията >>>

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР