Аплодираната в различни точки на света корейска балетна компания K-Arts

...
Аплодираната в различни точки на света корейска балетна компания K-Arts
Коментари Харесай

Корейска балетна компания с две представления в Стара Загора

Аплодираната в разнообразни точки на света корейска балетна компания K-Arts Dance Company ще показа през днешния ден и на следващия ден (14 и 15 ноември от 19 ч.) на сцената на обновената зала на Синдикалния културен дом в Стара Загора две свои продукции.

Спектакълът " Love or Hate it " (Обичай или мрази) е основан въз основата на музикалната история от мюзикъла " Уестсайдска история ", известна като " актуалната " Ромео и Жулиета ". С почитание към творбата на Стивън Сондхайм, който разказва борбата и спора сред враждуващите групи с танци и пеене посредством любовта на локалните и имигрантите от Уестсайд на Ню Йорк, хореографията е приспособена и ориентирана към напълно танцова интерпретация на вълнуващата любовна история от фамозния мюзикъл. Въпреки че истинската версия на " Уестсайдска история " е основана през 60-те години, хореографът Джухиун Джо има вяра, че това е опция да показа красивата история, която към момента е жива, със актуалната аудитория. Музиката е на Ленард Бърнстейн, костюмите са на Бохва Сонг.

" Bow/Between/No comment " е формирана от три модерни танцови миниатюри по хореография на изтъкнатите корейски хореографи Мисук Джеон - " Bow/Between ", и Чанхо Шин - " No comment ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР