Аперол шприц, ароматно мохито или просто ледена бира - за

...
Аперол шприц, ароматно мохито или просто ледена бира - за
Коментари Харесай

5 питиета, които да не си поръчваме през лятото

Аперол пулверизатор, ароматно мохито или просто ледена бира - за всеки лятото значи друга напитка за разпределяне. Оказва се обаче, че съгласно публикацията на Money.com доста от по този начин наречените летни напитки крият много опасности. Ето тези от тях, които е добре да заобикаляме.

View this post on Instagram
A post shared by Mixes Cocktails & Co. (@mixescocktails) on Mar 27, 2020 at 6:10am PDT

" Бял руснак "

Трябва да имаме едно мислено освен за този, само че и за всеки различен коктейл, който съдържа мляко или сметана през лятото. Причината - вероятността за съществуване на салмонела в тях.

Наливна бира в замърсен бар

Сигурен метод да проверим дали би трябвало изобщо да консумираме нещо в едно заведение, е да проверим чистотата на тоалетните му. Ако хигиената е под всякаква рецензия, няма по какъв начин да разчитаме, че кеговете за наливна бира се поддържат изрядно чисти.

View this post on Instagram
A post shared by Wang Jun Seng (@wjs86) on Jul 1, 2020 at 8:26am PDT

Мохито

Един от най-летните коктейли може да има в състава си и нездравословни бактерии. Причината са ментовите листа - в случай че не са задоволително пресни, те стартират да развиват бактерии, които не са най-приятното нещо за пиянство.

View this post on Instagram
A post shared by troppo_buono_ (@troppo_buono_) on Jul 1, 2020 at 9:30am PDT

Шотове

Може да са известен метод да се забавляваме с другари, само че шотовете крият непредвидена заплаха... за портфейла. Много постоянно чашките се пълнят много по-малко от нормалните 50 година

View this post on Instagram
A post shared by Forest Club Sherwood (@forest_club_sherwood) on Dec 27, 2017 at 9:22am PST

Джин тоник

Джинът е една от класиките на лятото. Много хора обаче не помнят, че тоникът в него прибавя цели 124 спомагателни калории на пиво. Хитър метод да ги избегнем е като сменяем тоника с газирана вода.

View this post on Instagram
A post shared by Ruben (@rubengabardina) on Jul 2, 2020 at 9:42am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР