Апелативният спецсъд върна в ареста граничните полицаи Бисер Костадинов и

...
Апелативният спецсъд върна в ареста граничните полицаи Бисер Костадинов и
Коментари Харесай

Апелативният спецсъд върна в ареста двамата гранични полицаи от Калотина

Апелативният спецсъд върна в ареста граничните служители на реда Бисер Костадинов и Живко Пецев, заяви 24 часа. Те са упрекнати за рушвет от 2000 лева, взет от разследван за каналджийство.

Двамата работели като проверяващи служители на реда на пункта в Калотина. Изнудвали двама следствени за каналджийство, единият се оплакал. Обяснявали му, че сумите са за магистрати, описаха преди дни от Министерство на вътрешните работи. Първоначално желали парите да бъдат дадени на Нина Петрова, която работела в ресторант и била близка на единия от двамата. Целта била банкнотите да се изчистят, в случай че са белязани или разказани.

В последния миг се полакомили и ги взели персонално. След като бяха арестувани на 29 май, спецпрокуртурата упрекна Костадинов, Пецев и Петрова. Спецсъдът обаче пусна и тримата с ограничения за неотклонение "подписка ".

Поредните корумпирани служители на реда се оказали извънредно гъвкави и с огромен опит

Днес апелативните магистрати са задържали Костадинов и Пецев, а Петрова остава на независимост без мярка за неотклонение. Преди да бъде върнат в ареста Пецев съобщи пред 24 часа, че ще се бори да почисти името си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР