Апелативният спецсъд решава дали да остави двамата началници на ГДБОП

...
Апелативният спецсъд решава дали да остави двамата началници на ГДБОП
Коментари Харесай

Решават съдбата на двамата началници на ГДБОП

Апелативният спецсъд взема решение дали да остави двамата началници на ГДБОП за непрекъснато в ареста. В края на юни първата инстанция заключи, че Цветан Панков и Кирил Ванков са взели участие в проведена незаконна група.

Спецмагистратите им постановиха най-тежката мярка "задържане под стража ", тъй като съзряха заплаха да се укрият или да извършат друго закононарушение. Събраните на този стадий доказателства сочат, че антимафиотите са работили от 2017 година в няколко посоки.

Двамата разчиствали терена за деяние на наркотрафиканти, обезвредили техни съперници и изнасяли информация за идни следствия.

В подмяна получавали великодушен рушвет. Групата е разкрита със съдействието на разположение, изнудвано от Панков и Ванков. За да му обезпечат защита, мъжът им предоставял сред 5 и 10 хиляди лв.. Същият е получавал информация по кое време, къде и по какъв начин да се укрие, с цел да не бъде арестуван от полицията.

Освен двамата антимафиоти, беше арестувана и служителка на Министерство на вътрешните работи. Съдът обаче я освободи, защото счете, че няма доказателства за присъединяване й в незаконната група.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР