Апелативният спецсъд, който остави в ареста Николай Банев, ще проведе

...
Апелативният спецсъд, който остави в ареста Николай Банев, ще проведе
Коментари Харесай

Апелативният спецсъд заседава срещу Николай Банев

Апелативният спецсъд, който остави в ареста Николай Банев, ще организира ново съвещание по тъжба на обвинения в четвъртък, 18 април.

Банев бе оставен в ареста, защото съгласно съда има повишена социална заплаха той да се укрие или да извърши ново закононарушение, макар че има чисто правосъдно минало. Магистратите показаха безпокойство, че обвиненият може да повлияе на очевидците.

Съпругата му Евгения Банева също е в ареста.

Семейство Баневи бяха предадени от френските управляващи на проверяващия екип от Специализираната прокуратура на 6 декември 2018 година

Те са в ареста по обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни и длъжностни закононарушения и пране на пари.

Майката на предприемача Мария Банева също се снабди в обвиняване. 77-годишната жена ще дава отговор за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари. Мария Банева остана на независимост против 10 хиляди лв. гаранция.

Николай Банев към този момент изиска да излезе на независимост, само че и първоинстанционният Наказателен съд, и Апелативният спецсъд му отхвърлиха.

В правосъдната зала Банев сподели, че ще съди България в Страсбург.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР