Апелативният специализиран наказателен съд върна в ареста съпругата на бизнесмена

...
Апелативният специализиран наказателен съд върна в ареста съпругата на бизнесмена
Коментари Харесай

Върнаха жената на Божков в ареста

Апелативният профилиран углавен съд върна в ареста брачната половинка на предприемача Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от Елена Динева, съобщи кореспондент на Novini.bg. Според магистратите, на независимост - въпреки и против висока парична гаранция, тя може да извърши друго закононарушение. Динева, която преди седмица беше освободена от ареста против 1,5 млн. лв. парична гаранция, през днешния ден беше арестувана напряко в правосъдната зала. Решението на съда е дефинитивно.

По-рано прокуратурата стачкува решението на Специализирания углавен съд по отношение на наложената мярка парична гаранция на Динева. Днес от Специализираната прокуратура показаха нови доказателства, основани на показанията на очевидеца Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в, който декларира, че Динева е общественоопасна и е знаела за закононарушенията, осъществени от брачна половинка ѝ, упрекнат като началник на проведена незаконна група. Това не е просто брачната половинка на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, която е стопанка – тя е негов съучастник, обявиха от обвиняването, като прибавиха, че съгласно свидетелски показания Динева е имала мощно въздействие върху хазартния необут.
6
На днешното правосъдно съвещание Динева се яви с двама бранители, които желаеха наложената ѝ парична гаранция да бъде по-ниска. Адвокатите акцентираха, че Динева не познава членове на Комисията по хазарта, че във всички сдружения, в които тя взе участие, има миноритарни дялове, по 2-3%, че няма заплаха да се укрие, че от самото начало е съдействала на следствието и няма по какъв начин да повлияе върху разпитите на очевидци.

Жената на Божков на независимост против 1,5 млн. лв. гаранция

Елена Динева още веднъж приказва в персонална отбрана. Kато се извини за своята емоционалност, тя съобщи, че не познава нито един член на Комисията по
хазарта. Съпругата на Божков уточни, че нейните ползи са филантропични и културни и работи с хора от тези сектори. Имам приключено икономическо обучение, както и пиар обучение, само че не упражнявам тези специалности. Не разполагам с опит и в никакъв случай не съм се занимавала с Национална лотария. Нямам другари от държавните структури, всичките ми другари са от сферите на спорта и изкуството, съобщи тя.

Относно обвиняването, че е общественоопасна, Динева изясни, че не е виждала Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор допълнително от 3 година Делегирала съм права на брачна половинка си и не вземам участие в съвещанията на управителните органи на компаниите, уточни Елена Динева.

Тя дефинира думите на прокурор Тихомир Стоев от през днешния ден, че е знаела за убийствата и изнасилванията, за които е упрекнат брачният партньор ѝ Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, като "гнусни и мръсни квалификации ".

Прокурор: Жената на Божков е рискова, знаела е за убийствата и изнасилванията

Елена Динева уточни, че с Божков са семейство от много години и нямат практиката да разясняват бизнес в дома си. Съпругът ми не е в България, само че аз съм тук. Аз съм съдействала от самото начало, само че очевидно съм подценявала обстановката, сподели още Динева.

Припомняме, че на 30 януари тази година Динева бе задържана при акция на силите на реда. Тогава тя беше арестувана за помагачество в незаконната група, ръководена от хазартния необут.

Към момента на Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР