Апелативният специализиран наказателен съд пусна под домашен арест певицата и

...
Апелативният специализиран наказателен съд пусна под домашен арест певицата и
Коментари Харесай

Държанката на Васил Божков се потроши с джет, Лилана е с 10 см. пластини и 8 болта в гръбнака

Апелативният профилиран углавен съд пусна под домакински арест певицата и бизнесдама Лиляна Деянова, по-известна като Лилана. Цели 4 месеца русокоската търкаше наровете в ареста поради обвинявания за източване на еврофондове, само че бе пусната с помощта на  медицинска експертиза, която потвърди тежкото й здравословно положение, научи HotArena.

Изследвания с ядрено-магнитен резонанс, показани на магистратите, потвърдили, че Лилана има дистрофични промени в прешлените. Баща й доктор Христо Деянов, който е кардиолог, също разгласява в обществените мрежи фотоси от интервенциите на щерка си. На тях се виждат 10-сантиметрови титаниеви планки и 8 на брой 5-сантиметрови болта, които са забити в гръбначния дирек на Лилана, с цел да стабилизират гръбнака й. Имплантите били отстранени, само че в няколко прешлена настъпили естествени дистрофични промени, които причинявали болежка на певицата. Усилията на доктор Деянов дадоха резултат и на 6 август Лилана бе пусната на независимост, въпреки и под домакински арест.

Датата, която се оказва преломна в живота й, е 12 август. Преди 10 години певицата претърпяла сериозен случай по време на морска отмора, където карала джет. Блондинката планувала едномесечна почивка дружно с приятелката си Ася –брюнетката от разпадналия се дует „ Ел Ей “. Край басейна, където двете си почивали, седял мъж в инвалидна количка, който се припичал на слънце. Докато гледала по какъв начин придружителят му го разхожда и му оказва помощ, за момент Лилана си помислила какво ли е да си на мястото на този човек и по какъв начин би живяла, подвластна от някого.

Така певицата сякаш дръпнала дявола за опашката. Минута по-късно нейна другарка на име Симона я поканила да покарат джет. Когато много се отдалечили от брега, гигантска вълна ги пресрещнала. Джетът полетял на високо и внезапно се стоварил във водата. Гръбнакът й изпукал грубо. Летовници вързали джета им към различен и го закарали до брега. Първо я закарали в несебърската болница, а оттова в бургаската.

Благодарение на връзките на татко й, Лилана била трансферирана във Военна болница. Болките й обаче били толкоз мощни, че се наложило да я упоят с морфин. 7 дни след случая лекарите я оперирали и й сложили пластини и болтове по целия гръбначен дирек. Интервенцията траяла цели 9 часа, а след нея певицата мислела, че в никакъв случай няма да проходи. Наложило се да остане 32 дни в болница и да се учи да прохожда като малко дете. Носела специфичен корсет с железен тил, написа " Уикенд ". 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР