Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определението на първата съдебна инстанция,

...
Апелативният специализиран наказателен съд потвърди определението на първата съдебна инстанция,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста двамата задържани за пратката кокаин от Колумбия в кашони за цитруси

Апелативният профилиран углавен съд удостовери определението на първата правосъдна инстанция, с която двамата притежатели на компании, получатели на плодове в кашони с импергиран в тях кокаин от Колумбия, бяха арестувани под стража. Това оповестиха от Апелативната профилирана прокуратура.

В намерено правосъдно съвещание съдът одобри показаните от Специализираната прокуратура 4 тома с нови доказателства. Сред тях е и съдебно-икономическа експертиза, съгласно заключенията на която чистият кокаин в кашоните, с които в страната публично са били импортирани плодове, е на стойност сред 55 и 70 милиона лв. на „ черния пазар “. Посочената стойност е планирана стойност, доколкото прецизното й устновяване изисква повече време.

Голяма пратка опиати е хваната в София

По същото досъдебно произвеждане Специализираната прокуратура предяви обвиняване и на още едно лице за съучастничество и като помощник на един от вносители на „ кокаиновите “ кашони.

Третият обвинен по делото съзнателно улеснил осъществяването трафикирането на кокаина в страната освен със препоръки и уточнения, само че и като финансирал вноса на стоката.

Оставиха в ареста двамата арестувани за пратката кокаин от Колумбия

Той е престъпно проявен и осъждан за машинация. С определение на Специализирания углавен съд от 7 февруари 2020 година му е избрана мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР