Апелативният съд в Пловдив потвърди решението на Окръжния съд и

...
Апелативният съд в Пловдив потвърди решението на Окръжния съд и
Коментари Харесай

Убиецът на доцента от Пловдив остава в ареста

Апелативният съд в Пловдив удостовери решението на Окръжния съд и остави в ареста 42-годишния Илия Стоичков, упрекнат за умишленото ликвидиране на доцент Стефан Нейков, оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата в Пловдив.

Стоичков е притеглен като обвинен за това, че на 3 юли съзнателно е умъртвил пенсионирания академик доцент Стефан Нейков в Пловдив. За това закононарушение законът планува "лишаване от независимост " от 10 до 20 години. Според магистратите налице са задоволително данни, от които да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е причинител на закононарушението.

Апелативните магистрати са счели, че съществува действителна заплаха Стоичков да извърши друго закононарушение при по-лека мярка, както и да се укрие. Определението е дефинитивно.

Установено е, че Нейков е умрял след нечовечен побой и полово принуждение с бейзболна бухалка, осъществени от обвинения в региона на село Оризари. Съпругата на Стоичков е била студентка на убития и един от претекстовете за закононарушението е ревнивост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР