Апелативният съд в Пловдив потвърди определение на Окръжен съд –

...
Апелативният съд в Пловдив потвърди определение на Окръжен съд –
Коментари Харесай

Страшилището Стоян, който изнасилвал 5 г. щерка си, си го получи от съда

Апелативният съд в Пловдив удостовери определение на Окръжен съд – Стара Загора, с което по отношение на изрода Стоян Владев е оставена в действие най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “ и е отхвърлена като неоснователна жалбата на обвинения.

На Владев, който е арестуван през юли месец 2019 година, са повдигнати обвинявания за това, че в нескончаем интервал от време от 2014 година до 2019 година, е правил блудствени дейности и се е съвкупявал с рождената си малолетна щерка, когато е била под негов контрол, защото с майката живеят разграничени от години.

Обвиняемият е притеглен в това му качество като са му повдигнати три обособени обвинявания за тежки умишлени закононарушения, характеризиращи се с висока степен на социална заплаха, осъществени в изискванията на действителна цялост, а точно – такова по чл.152, ал.4, т.1 във вр. ал.2, т.2 вр. ал.1 т.2 вр. чл.26 ал.2 от Наказателен кодекс за което се планува наказване отнемане от независимост от 10 до 20 години; по чл.149 ал.5, т.4 във вр. ал.1 т.1 и т.4 вр.чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс наказуемо с отнемане от независимост от 5 до 20 година и чл.155б, ал.2, т.2 вр.ал.1 вр.чл.26, ал.1 от Наказателен кодекс наказуемо с отнемане от независимост от 2 до 10 години.

Съдът реши, че от събраните досега доказателства, обоснованото съмнение, че Стоян, който е преподавател по музика, е съпричастен към действията, в които е упрекнат, не е разколебано, а даже е надградено с още доказателства от разпити на очевидци, психични и психиатрични експертизи, както на потърпевшата, по този начин и на обвинения.

По делото са налице данни за опити за влияние върху момичето от страна на близки на обвинения. За това съдът реши, че при една по-лека мярка, Владев може да се опита да влияе на щерка си и има заплаха да извърши закононарушение срещу правораздаването. Определението на Апелативен съд е дефинитивно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР