Апелативният съд в Пловдив насрочи ново заседание по делото, на

...
Апелативният съд в Пловдив насрочи ново заседание по делото, на
Коментари Харесай

Ром въртя нож заради порноклип със снахата

Апелативният съд в Пловдив насрочи ново съвещание по делото, на което Филип Янков, наказан за опит за ликвидиране поради сексскандал с порноклип, апелира присъдата си, съобщи " Фокус ".

Осъденият не се яви в съда през днешния ден поради влошено здравословно положение. Не пристигна и потърпевшият от него Тодор Ванев, който също апелира наказването, наложено на Филип.

До случая се стигнало след скандал сред две ромски семейства. А още по-дълбоко в основата на абсурда лежи публикуван в обществените мрежи порноклип с изгората на сина на Филип, която се люби с различен. Той не се стърпял и решил да отмъсти за сина си, като наръгал с нож прелюбодееца.

Новото съвещание е планувано за 22 ноември 2022 година.

Пловдивският областен съд осъди на 6 години и 6 месеца отнемане от независимост при първичен непоколебим режим Филип Янков, откакто го призна за отговорен в това, че на 15 май 2020 година в село Рогош е направил опит съзнателно да умъртви Тодор Ванев, като действието е останало незавършено заради независещи от волята на дееца аргументи – закононарушение по член 115 вр. член 18 ал.1 от Наказателен кодекс.

Със същата присъда Пловдивският областен съд осъди подсъдимия Филип Янков да заплати на потърпевшия Тодор Ванев сума в размер на 15 000 лв. – обезщетение за породените неимуществени вреди от закононарушението.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР