Апелативният наказателен съд остави в ареста пет лица, обвинени за

...
Апелативният наказателен съд остави в ареста пет лица, обвинени за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста петима членове на група за разпространение на наркотици

Апелативният углавен съд остави в ареста пет лица, упрекнати за участие в проведена незаконна група за разпространяване на опиати, с началник Радмил Ранов, оповестиха от прокуратурата.


Апелативният профилиран углавен съд удостовери определението на Специализирания съд, с което бяха наложени непрекъснати ограничения за неотклонение „ Задържане под стража “ на пет обвинени лица, участници в обезвредената на 08.08.2019г. най-голяма досега проведена незаконна група за разпространяване на опиати в страната.

По делото пред Апелативния профилиран съд прокуратурата показа нови шест тома, съдържащи доказателства за незаконната активност на групата: открити и конфискувани голямо количество таблетки хероин, кокаин, екстази и други типове опиати, чували с марихуана, нелегално оръжие и муниции, вакуумираща машина, ръкавици, защитно облекло, документи за водена счетоводна активност.

Действията по следствието не престават. Повдигнати са обвинявания на 33 лица, част от които се търсят с Европейска заповед за арест.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР